مراحل بازسازی چیست؟

مراحل بازسازی چیست؟

مراحل بازسازی چیست؟

مراحل بازسازی چیست: شاید شما هم جزو کسانی باشید که قصد دارید خانه قدیمی یا فرسوده خود را مرمت و احیا کنید یا برای ایجاد تنوع و بهبود عملکردها، خانه خود را بازسازی کنید. بازسازی کار تخصصی می باشد و اصولی دارد. نمی توانید برای اینکه هزینه های بازسازی خود را کاهش دهید تنها به توانایی ها خود تکیه کنید و خودتان بازسازی را انجام دهید. به خصوص اگر بازسازی مربوط به زیرساخت ها و امکانات حیاتی باشد ممکن است که در این پروسه دچار اشتباهاتی شوید و به آن ها خسارت وارد کنید. در ادامه مقاله ی آموزش بازسازی با ما همراه باشید تا بدانیم مراحل بازسازی چیست و چه مقدماتی را باید فراهم کنیم.


ترتیب مراحل بازسازی خانه

پیشنهاد ما: چگونه با حداقل ها بازسازی کنیم؟

در هر بازسازی ای لازم است که اولویت بندی داشته باشید و بدانید که قرار است چه چیزهای را تغییر دهید. از کجا می خواهید شروع کنید و بازسازی شما در چه حدی است؟ کم، متوسط یا زیاد. آیا بازسازی شما مربوط به فضای داخلی می شود و یا اینکه فضا و نمای خارجی هم نیاز به بازسازی دارد. پس از تعیین بودجه برای بازسازی، با گروه و یا متخصص بازسازی مشورت کنید و بودجه و میزان تغییرات را مطرح کنید و آن ها با توجه به این موضوع مناسب ترین بازسازی را به شما پیشنهاد می دهند. در گام بعدی به اولویت بندی بپردازید و فضاها و المان هایی که نیاز به تغییر دارند را در ابتدا قرار دهید.

مراحل بازسازی چیست؟

یکی از مواردی که باید بدانید در مراحل بازسازی چیست، این است که مواردی که نیاز به تعمیر و مرمت دارند را مشخص کنید و آنها را در ابتدا تعمیر و یا تعویض کنید، مثلا شاید قصد داشته باشید کابینت ها را تعویض کنید و یا درب های داخل واحد را تعمیر یا رنگ آمیزی کنید. برای کسانی که بودجه محدود دارند و در صورتی که لوازم و المان های قابل تغییر دارید می توانید بجای تعویض آن ها را تعمیر کنید. سپس اگر در بازسازی نیاز به تخریب قسمت هایی بود آن ها را انجام دهیم و نخاله های ساختمانی را به خارج منتقل کنیم تا بتوانیم تغییرات بعدی را آغاز کنیم.

اگر بازسازی را به این منظور انجام می دهید که تغییر کاربری دهید ابتدا باید بررسی شود که ملک شما شرایط تغییر کاربری را دارد یا خیر. برای تغییر کاربری برای هزینه هایی را بپردازید و مدارک لازم را ارائه دهید و این پروسه را طی کنید تا با موفقیت انجام شود. برای تغییر کاربری باید شرایط ملک، موقعیت جغرافیایی و … را در نظر بگیرید و ویژگی هایی که مربوط به یک کاربری تجاری، مسکونی و … می شود را دارا باشد. دسترسی یکی از عوامل مهم در تغییر کاربری می باشد. زیرا دسترسی مناسب به خصوص برای کاربری های پر تردد یکی از معیارهای مهم می باشد.


مراحل پروژه بازسازی

اما گام بعدی در دیگر مراحل بازسازی چیست؟

پس از تعیین بودجه و میزان تغییرات می توانید با تیم بازسازی و مهندس معمار وارد مذاکره شوید و هزینه ها را برآورد کنید و برای شروع همکاری با آن ها وارد مذاکره شوید. حتما توجه داشته باشید که قراردادی را منعقد کنید که شرح وظایف، مدت زمان تحویل پروژه، نحوه پرداخت را مشخص کنید. از مزایای قرارداد نویسی این است که هر یک از طرفین موظف است که به وظایف خود در زمان تعیین شده عمل کنند و در صورتی که از وظایف خود سر باز زنند، ضرر و زیان را باید جبران کنند (تیم بازسازی باید مدت زمان بازسازی با تاخیرها را در نظر بگیرند و در موعد مقرر پروژه را به کارفرما تحویل دهند).

 

کلام آخر

برای یک بازسازی اصولی لازم است که ابتدا مراحل بدانیم که مراحل بازسازی چیست. در وهله ی اول پس از تعیین بودجه بازسازی شروع به تهیه لیستی از اولویت ها کنید که فضاها و هر چیزی که نیاز به بازسازی دارد را در نظر بگیرید و سپس اولویت بندی کنید. اولویت بندی از این حیث اهمیت دارد که باعث می شود بودجه شما ابتدا صرف قسمت های مهم شود و اگر منبع مالی شما محدود شد، قسمت هایی که اهمیت کمتری دارند باقی بمانند. یکی از اصول مهم در بازسازی خانه قرارداد نویسی است. قرارداد نویسی باعث می شود که طرفین نسبت به تعهدات هم بهتر عمل کنند. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.