مشکلات بازسازی خانه ( در چه موقعیت هایی نباید بازسازی کنیم؟)

مشکلات بازسازی خانه ( در چه موقعیت هایی نباید بازسازی کنیم؟)

مشکلات بازسازی خانه ( در چه موقعیت هایی نباید بازسازی کنیم؟)

مشکلات بازسازی خانه: میدانید که بسیاری از ما زمانی به فکر بازسازی خانه افتاده ایم. اقدام به بازسازی زمانی رخ می دهد که ظاهر و یا زیر ساخت های یک خانه مستعد ایجاد یک سری از مشکلات می شود. این مشکلات می تواند برخی عملکردهای خانه را تحت الشعاع قرار دهد.

با بازسازی ملک خود می توانید عمر مفید آن را افزایش دهید و محل سکونت خود را به لحاظ ظاهر و عملکرد بهبود ببخشید. اما فارغ از مزایایی که بازسازی دارد، مشکلات بازسازی خانه بر کسی پوشیده نیست و حتی در روند بازسازی ممکن است مشکلات جدیدی در پروژه ایجاد شود. در ادامه با هم این موضوع را در سایت بازسازی لند مرور می کنیم.

راه حل‌های رفع مشکلات بازسازی خانه

بازسازی خانه

در واقع بازسازی را می توان یکی از میان برهای دستیابی به خانه جدیدتر معرفی کرد بدون اینکه نیاز به تعویض ملک داشته باشید. در صورتی که قصد ندارید ملک خود را تعویض کنید اما نیاز به تغییرات و تنوع دارید و میخواهید در هزینه های خود نیز صرفه جویی کنید، بازسازی می تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

این بازسازی باعث می شود که علاوه بر اینکه سلامت ملک خود را بالا ببرید، دارای ارزش افزوده نیز می شود. توجه کنید که قبل از هر گونه بازسازی ابتدا میزان بودجه و حدود بازسازی خود را مشخص کنید و سپس اقدام به بازسازی کنید.

 

مشکلات بازسازی خانه

حال که تا حدودی با بازسازی و مزایای آن آشنا شدید، به اختصار مشکلات بازسازی خانه را نیز بررسی می کنیم که ممکن است این مشکلات در بازسازی باغ و ویلا هم رخ دهد، که ببینیم آیا مشکلاتی که بازسازی دارد به انجام آن می ارزد یا خیر و یا اینکه اقدام به خرید خانه ای جدید کنیم . البته بستگی به این دارد که میزان خرابی های ملک شما و میزان هزینه ای که برای بازسازی دارد ، تا چه اندازه می باشد.

مشکلات رایج در بازسازی خانه

خانه به چقدر بازسازی نیاز دارد؟

یکی از مهم ترین اقدامات برای بازسازی ملک شما این است که ابتدا مشخص کنید که میزان بازسازی شما تا چه حد است؟ یعنی اینکه بازسازی شما شامل زیر ساخت ها نیز می شود و یا اینکه تنها تغییر در ظاهر است؟ پس از پاسخ به این سوال، نوبت به این میرسد که بودجه خود را مشخص کنید.

زمانی که بودجه شما مشخص می شود و شما آن را به اکیپ بازسازی و یا مهندس معمار اعلام می کنید، آن ها طبق بودجه و خواسته شما شروع به برنامه ریزی می کنند. سپس اقدام به بازسازی می کنند. ممکن است در میانه ی بازسازی یکسری از هزینه های پنهان در بازسازی آشکار شوند (برخلاف پیش بینی های شما) و بخش هایی که فکر نمی کردید نیاز به بازسازی و تعمیر داشته باشند، به بازسازی شما اضافه شوند.

این به این معناست تعمیر این بخش ها نیز هزینه بیش تری را به شما تحمیل می کنند. این هزینه های جدید می تواند سبک و گاها برای شما سنگین باشد و محاسبات شما را به هم بریزد.آشکار شدن هزینه های پنهان در حین عملیات بازسازی می تواندی یکی از مشکلات بازسازی خانه باشد.

 

هزیه های اضافی

یکی دیگر از مشکلاتی که می تواند در هنگام بازسازی خانه رخ دهد این است که در زمان تخریب بخش هایی را که با آن نیاز دارید دچار زدگی و صدمه شوند. ترک دیدن، شکستن و … از عواملی است که می تواند در حین عملیات تخریب و بازسازی رخ دهد و شما مجبور شوید که آن ها را تخریب و تعویض کنید. این کار نیز متحمل هزینه هایی اضافه می باشد.

 

همکاری با اکیپ یا پیمانکار

ممکن است که در هنگام بازسازی با اکیپ و یا پیمانکاری که همکاری می کنید دچار مشکلاتی از قبیل: نا هماهنگی، بد قولی و … شوید و برخلاف زمانی که با آن ها برای تحویل ملک خود طی کرده اید، آن را به شما تحویل ندهند و یا پروژه شما را به اتمام نرسانند.

این موضوع می تواند برای شما مشکلاتی را به وجود آورد، به خصوص اینکه اگر شما مدت محدودی داشته باشید و در مدت بازسازی ساکن جایی دیگر باشید یا اینکه اسباب و لوازم شما در جایی دیگر باشد و یا اینکه بابت هر روز نگه داری اسباب و اثاثیه منزل خود اجاره روزانه ای را پرداخت می کنید، همه این ها می تواند هزینه های اضافه تری را به شما تحمیل کند.

بنابراین در زمان انتخاب گروه بازسازی دقت لازم را داشته باشید و در قرارداد خود بندهایی را مبنی بر دیرکرد و جبران ضرر و زیان داشته باشید تا از این دست مشکلات جلوگیری کنید.

مزایا و معایب بازسازی خانه

کلام آخر

دانستیم که بازسازی خانه برای کسانی که قصد تعویض خانه خود را ندارند اما می خواهند تغییراتی را در آن اعمال کنند و خانه ای جدیدتر و نو تر داشته باشند، گزینه ای کاملا مناسب است.

در کنار مزایایی که بازسازی دارد ممکن است که شما نیز درگیر مشکلات بازسازی خانه شوید و این می تواند شامل هزینه های پنهان، مشکلات با اکیپ های غیر حرفه ای بازسازی و … باشد. بنابراین در اولین گام سعی کنید با افراد حرفه ای که مهارت انجام این کار را دارند وارد همکاری شوید . امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.