شرایط بازسازی خانه چگونه است؟

شرایط بازسازی خانه چگونه است؟

شرایط بازسازی خانه چگونه است؟

شرایط بازسازی خانه: بازسازی خانه یکی از اقداماتی است که معمولا بعد از گذشت چند سال (15 سال) برای بهبود عملکرد ملک و افزایش عمر ساختمان، انجام می شود. اما هر بازسازی با توجه به حدود تغییرات ممکن است که محدودیت هایی داشته باشد. بنابراین نباید خودسرانه و بدون مشورت شروع به بازسازی خانه کرد و ابتدا شرایط بازسازی خانه را بررسی کرد. بازسازی ممکن است به دو منظور انجام شود: اول اینکه می تواند برای تعمیر و بهینه سازی باشد و دوم می تواند جهت زیبایی، ایجاد تنوع و .. باشد. در ادامه مقاله ی آموزش بازسازی با ما همراه باشید تا بیش تر شرایط بازسازی را بررسی کنیم.

 

قوانین شهرداری در مورد بازسازی

شرایط بازسازی خانه

بازسازی خانه شامل اقدامات و فعالیت های می شود که عمر خانه را افزایش می دهد و اختلالاتی را که عملکرد نامناسب ملک در فعالیت افراد ایجاد کرده، با این اقدامات بر طرف می شود. بازسازی علاوه بر اینکه می تواند ظاهر خانه را تغییر دهد، شامل زیرساخت ها نیز می شود. می توان در بازسازی به تعمیر و یا تعویض برخی زیر ساخت ها که با گذر زمان دچار آسیب شده اند نیز پرداخت. هم چنین بازسازی می تواند بنیادی باشد و حدود تغییرات عمده ای را در برداشته باشد.

یکی از مهم ترین شرایط بازسازی خانه این است که ابتدا از افرادی که در این حوزه فعالیت دارند کمک بگیرید و پیش از بازسازی با آن ها مشورت کنید. یکی از ویژگی های مشورت با متخصصان و تیم بازسازی این است که می توانند برای شما فهرستی از قسمت هایی که نیاز به بازسازی دارند را تهیه و اولویت بندی کنند. هم چنین می توانند برآوردی حدودی هزینه را نیز به شما اعلام کنند. بنابراین می توانید بودجه خود را با توجه به نظر تیم کارشناسی در نظر بگیرید و در صورتی که محدودیت در بودجه دارید، طبق اولویت بندی تغییرات را آغاز کنید.

 

شرایط بازسازی خانه

 

تعمیرات و تغییرات در بازسازی به دو دسته تقسیم می شود:

1-شرایط بازسازی خانه این گونه است که زمانی که تغییرات شما جزئی باشد یا بعبارتی شامل تغییرات بنیادین نباشد و در نقشه اولیه ملک تغییری ایجاد نکند، بازسازی جزئی است و نیازی به کسب مجوز نیز نمی باشد.

2-زمانی که تغییرات شما بنیادین و اساسی باشد، بازسازی به گونه ای باشد که تغییرات عمده ای در ملک به وجود آید و حتی با شکل اولیه ی ملک مغایرت داشته باشد، جزو تغییرات اساسی و است و نیاز به کسب مجوز از شهرداری دارد. برای اخذ مجوز از شهرداری نیاز به مدارکی دارند که به شرح زیر است:

  • اصل و کپی سند ملک
  • کپی شناسنامه یا کارت ملی مالک یا وکیل
  • اصل و کپی فیش نوسازی
  • قبض آب، برق، تلفن و گاز
  • پایان کار یا جواز

 

تغییراتی که نیاز به مجوز شهرداری ندارند

شرایط بازسازی خانه اینگونه است که برای انجام دادن برخی از تغییرات در بازسازی شما نیازی به مجوز های شهرداری ندارید که ایت تغییرات عبارتنداز:

  • رنگ یا نقاشی های ساختمانی
  • سیمان کاری یا به نوعی سفیدکاری دیوار های خانه
  • تعویض یا تعمیر کردن سیم کشی ها یا لوله کشی های ساختمان
  • نصب کردن شوفاژ یا لوکر و…
  • اقدامات مربوط به سقف یا کف سازی در ساختمان
  • در صورتی که شما به زیر بنای خود چیزی اضافه نکنید میتوانید تغییراتی را مانند اضافه کردن باغچه و.. را انجام دهید
  • و…

 

 خدمات بازسازی خانه

 

پیش از اقدام به بازسازی لازم است که برخی از شرایط بازسازی را در نظر بگیریم:

-شرایط بازسازی خانه می گویید نباید دیوارهای داخلی ( باربر و حائل) را تخریب کرد، زیرا خراب کردن آن ها می تواند سلامت کل ساختمان را به خطر بیندازد. این دیوارها می تواند موجب ریزش ساختمان شود و سلامت همه ساکنین را به خطر بندازد.

-تخریب: هر گونه تخریبی که باعث شود نقشه فعلی ملک با نقشه اولیه تفاوت داشته باشد ( در صورتی که بدون کسب اجازه اقدام به این کار کنید متخلف شناخته می شوید).

-تغییر در راه پله ها : نمی توانید خودسرانه برای تغییر پله ها اقدام کنید و لازم است که حتما پیش از هر گونه تغییری تحقیق و مشورت داشته باشید.

-تغییر کاربری: در صورتی که قصد داشته باشید ملک فعلی خود را تغییر کاربری دهید باید جواز آن را کسب کنید. حتی اگر قرار باشد که ملک را تخریب کنید و متناسب با کاربری جدید بسازید.

-پارکینگ: تغییر در پارکینگ نیز نیاز به مجوز دارد ( در صورتی که تغییرات باعث شود پارکینگ کوچکتر شود، قسمتی از آن از بین برود، دیوار ها جابجا شوند و  … )

 

قوانین بازسازی ساختمان

 

کلام آخر

در این بخش از بازسازی لند برخی شرایط بازسازی خانه را بررسی کردیم . میدانیم که بازسازی اقدامی در جهت افزایش طول عمر ملک و ساماندهی آن است که موجب بهبود عملکردها می شود. حال پیش از شروع بازسازی لازم است که برخی شرایط را در نظر بگیریم مثلا: بودجه ای که در نظر گرفته ایم، اولویت بندی برای بازسازی قسمت های مختلف، مشورت با تیم بازسازی، مشخص کردن درجه بازسازی و … امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.