بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی

بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی

بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی

بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی: بازسازی از روش های احیا و مرمت خانه های قدیمی و یا خانه هایی است که چندین سال از عمر آن ها می گذرد. بازسازی هم به صورت جزئی و هم کلی می تواند انجام شود. اصولی ترین حالت ممکن برای بازسازی یک ملک این است که با یک تیم بازسازی و یا پیمانکار همکاری کنید و کار بازسازی آن ملک را به آن ها بسپارید. بازسازی اداری یا خانه کاری تخصصی است و اشتباه در هر مرحله ای می تواند منجر به صرف هزینه و زمان بیش تری بشود. بسته به سلیقه، بودجه و … می توانید به سبک دلخواه خانه خود را بازسازی کنید. اما یکی از روش های جذاب، بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی است.

 

بازسازی خانه های قدیمی

بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی

از آن جایی که خانه های قدیمی از سبک و الگوهای خاصی پیروی می کنند و برخی المان های مشخصی دارند در بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی برخی از این الگوها حفظ می شوند و یا با مصالح جدیدتر بازسازی و جایگزین می شوند. بازسازی به سبک سنتی دارای جزئیاتی است که لازم است با کسی که تجربه بازسازی سنتی را داشته و یا در این کار ماهر است، همکاری داشته باشید. در بازسازی سنتی هم می توانید از متریال مدرن و هم سنتی استفاده کنید. این نیز بستگی به سلیقه و انتخاب شما دارد.

در بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی ابتدا باید بررسی کنید که چه المان هایی را قصد دارید حفظ کنید؟ کدام را می خواهید تغییر دهید و یا تخریب کنید؟

– حوض یا حوضچه یکی از المان های خانه های قدیمی است، پیشنهاد می کنیم که حتما آن را حفظ کنید و با مصالح جدید آن را تغییر دهید. آبنماها جزو شاخص ترین المان های یک خانه قدیمی هستند.

-معمولا در و پنجره هایی به سبک گنبدی، شیشه های رنگی، مشبک و… در خانه هایی به سبک قدیمی بسار پر کاربرد است.

-می توانید در خانه های قدیمی به خصوص خانه های ویلایی، از گلدان های رنگی استفاده کنید.

-برای رنگ کاری در، پنجره، حوض و یا دیگر المان ها می توانید از رنگ فیروزه ای استفاده کنید.

-می توانید برخی دیوارها را با عناصری اصیل مانند آجر ها دیزاین کنید.

 

بازسازی خانه به سبک سنتی ایرانی

پیشنهاد ما: راهنمای بازسازی خانه

 

-در برخی قسمت ها نیز می توانید از سرامیک های رنگی و سنتی استفاده کنید. مثلا دیوار بین کابینت ها می تواند محل مناسبی برای استفاده از سرامیک هایی با طرح های سنتی و نه شلوغ باشد.

-در بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی استفاده از چوب و چوب خام با رنگ های گرم می تواند تداعی کننده سبک های سنتی باشد. می توانید برای درها، کابینت ها، چارچوب پنجره ها از همین چوب ها استفاده کنید.

-رنگ هایی مانند سبز، قهوه ای و قرمز در سبک سنتی بسیار پرکاربرد هستند.برای ترسیم نقش و نگارها روی دیوار یا ستون های می توانید از این رنگ ها استفاده کنید.

-سعی کنید در این نوع سبک حتما آینه را بگنجانید، آینه کاری علاوه بر نمای جذابی که  در خانه ایجاد می کنید، در این سبک نیز بسیار کاربردی است.

-می توانید گچبری و یا کف سازی قسمتی از خانه را از طرح سنتی استفاده کنید و بعد از آن با دکوراسیون سنتی آن نقطه را تبدیل به نقطه شاخص خود کنید.

اما موردی مهم که در بازسازی خانه های قدیمی باید به آن توجه کرد این است که پیش از شروع تغییرات ظاهری، باید تاسیسات و زیر ساخت این خانه ها بررسی شود تا عیب و ایرادهای آن مشخص شود و برطرف شوند. ممکن است آثار پوسیدگی در لوله ها و یزرساخت های این خانه ها وجود داشته باشد که از آن اطلاع نداشته باشیم و در طی فرایند بازسازی مشخص شود.

 

بازسازی خانه به سبک سنتی

کلام آخر

در این مقاله از سایت بازسازی لند خواهیم فهمید که در بازسازی خانه قدیمی به سبک سنتی هم میتوانید بازسازی را کاملا به سبک سنتی پیش ببرید و هم می توانید تلفیقی از سبک سنتی و مدرن را استفاده کنید. سبک های سنتی معمولا به خاطر ظرافت و پیچیدگی هایی که دارند می تواند هزینه بر تر باشند بنابراین قبل از شروع تغییرات ابتدا بودجه خود را تعیین کنید و میزان تغییرات را بسنجید سپس بررسی کنید که با بودجه شما هماهنگی دارد یا خیر. می توانید تغییرات را از قسمت های مهم تر شروع کنید. برای قسمت هایی که از اهمیت کمتری برخوردارند می توانید از متریال معمولی تری استفاده کنید و هزینه بازسازی را کنترل کنید. برخی با استفاده از بازسازی خانه به سبک سنتی درآمدزایی می کنند، به این منظور که خانه های ویلایی خود را به سبک سنتی بازسازی کرده و سپس آن ها را تبدیل به کافه و… می کنند. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.