انواع رنگ برای نقاشی ساختمان

انواع رنگ برای نقاشی ساختمان

انواع رنگ برای نقاشی ساختمان

انواع رنگ برای نقاشی ساختمان: در این بخش از آموزش بازسازی می خواهیم یکی از به صرفه ترین و ارزان ترین روش ها برای بازسازی خانه و بخش های اصلی خانه یعنی دیوار ها را به شما معرفی کنیم. امروزه بسیاری از افراد به جای پرداخت هزینه های زیاد و سر به فلک کشیده برای خرید خانه سعی می کنند منزل خود را با بصرفه ترین روش ها بازسازی کنند و به سبک های دلخواه خود مانند: کلاسیک، مدرن، نئوکلاسیک و… دیزاین کنند.

یکی از بهترین روش ها برای بازسازی دیوار های خانه رنگ آمیزی آن ها می باشد که یکی از بهترین روش ها به جای استفاده از دیوارپوش های گران قیمت می باشد. رنگ کردن خانه یکی از بهترین روش ها برای بازسازی خانه از قدیم تا به امروز بوده است که هیچ وقت نیز از مد نخواهد افتاد. در ادامه ی این مقاله میخواهیم شما را با انواع رنگ برای نقاشی ساختمان آشنا کنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشید همراه ما باشید.

 

انواع رنگ برای نقاشی ساختمان

 

نکاتی برای خرید رنگ ساختمانی

در زمان خرید انواع رنگ برای نقاشی ساختمان باید به یک سری نکات دقت کنید زیرا تنوع رنگ ها بسیار زیاد است و شما فقط با داشتن اطلاعات کافی می توانید یک انتخاب درست داشته باشید.

  • از رنگ های پلاستیکی برای رنگ آمیزی دیوار ها و سقف ها استفاده کنید.
  • در هنگام انتخاب رنگ، رنگی را انتخاب کنید که فاقد مواد سمی باشد و سازگاری نسبی با محیط زیست را داشته باشد.
  • از رنگ های روشن و حتی خنثی برای بزرگتر و دلباز تر نشان دادن فضاهای خود استفاده کنید.
  • اگر دیوار ها یا سطوح شما دارای ناهمواری است از رنگ های مات یا نیمه مات به جای رنگ های براق استفاده کنید.
  • برای رنگ آمیزی اتاق کودک، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و محیط های مرطوب دیگر از رنگ روغنی استفاده کنید.

 

انواع رنگ برای نقاشی ساختمان

حال که دانستید چرا رنگ کردن یکی از بهترین روش های بازسازی دیوار های خانه می می باشد میخواهیم شما را با انواع رنگ برای نقاشی ساختمان که در بازار موجود می باشد و هر کدام ویژگی های منحصر بفرد خود را دارد آشنا کنیم که عبارتنداز:

 

1- رنگ روغن

یکی از انواع رنگ برای نقاشی ساختمان رنگ روغنی می باشد که به عنوان رنگ ضد آب نیز شناخته می شود این رنگ ها به دلیل مواد شیمیایی خاصی که دارد در برابر آب و رطوبت مقاوم می باشد و همین ویژگی سبب محبوبیت رنگ روغنی شده است زیرا امکان تمیز کردن و شست و شوی دیوار ها را نیز فراهم کرده است.

 

انواع رنگ برای نقاشی ساختمان

پیشنهاد ما: نمونه کاغذ دیواری اتاق خواب

2- رنگ پلاستیکی

دمین مدل از انواع رنگ برای نقاشی ساختمان رنگ های پلاستیکی است که در دو مدل پلاستیی و نیمه پلاستیکی در بازار موجود می باشد و بدون بو است. رنگ های پلاستیکی بر پایه ی آب هستند و به خوبی و راحتی با آب رقیق خواهند شد. معمولا از رنگ های پلاستیکی برای دیوار های داخلی و سقف استفاده می کنند که درخشندگی و زیبایی خاصی نیز دارد.

 

3- رنگ آکریلیک

سومین رنگی که در مقاله ی انواع رنگ برای نقاشی ساختمان به شما معرفی خواهیم کرد رنگ های آکریلیک می باشد که یکی از بهترین و با کیفیت ترین رنگ های ساختمانی می باشد و هیچگونه مواد سمی و یا مضر در آن بکار نرفته است. از ویژگی های خوب این رنگ ساختمانی می توانیم به حالت کشسانی آن اشاره کنیم که به خوبی سطوح را می پوشاند و زیبایی را خلق خواهد کرد.

 

4- رنگ مولتی کالر

چهارمین رنگ از انواع رنگ برای نقاشی ساختمان، رنگ مولتی کالر است. این مدل از رنگ ساختمانی بسیار جدید و نوین می باشد و در بازسازی های مدرن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و به صورت دو مرحله ای نیز استفاده می شود به گونه ای که یک رنگ زمینه زده می شود و سپس تکه های رنگی جذاب بر روری پس زمینه قرار خواهد گرفت که جلوه ی زیبایی نیز دارد.

 

انواع رنگ برای نقاشی ساختمان

 

5- رنگ آستر

پنجمین رنگ که از انواع رنگ برای نقاشی ساختمان می باشد، رنگ آستر است که به عنوان زیرساز مورد استفاده قرار می گیرد درواقع از رنگ آستر که حالتی شفاف و چسبناک دارد به عنوان زمینه ی رنگی اصلی استفاده خواهند کرد. این رنگ می تواند منافذ را به خوبی بپوشاند و سطحی بسیار صاف را به وجود بیاورد.

 

6- رنگ ضد زنگ

همانطور که از نامش پیداست از این رنگ ها برای سطوح فلزی و برای جلوگیری از زنگ زدگی مورد استفاده قرار می گیرد. این رنگ که از انواع رنگ برای نقاشی ساختمان است تنوع رنگی بسیار پایینی دارد و بیشتر به عنوان رنگ زیرساز استفاده می شود.

 

انواع رنگ برای نقاشی ساختمان

 

7- رنگ نانو

آخرین رنگی که قصد معرفی آن را داریم رنگ نانو می باشد که از جدیدترین و بروز ترین رنگ های ساختمانی است. این رنگ به دلیل این که حالت کشسانی خوبی دارد و با بهره‌گیری از فناوری نانو با ذرات و مولکول‌های ریز ساخته شده به عنوان یک عایق قوی روی دیوار عمل خواهد کرد و پوششی فرا تر از یک رنگ آمیزی ساده ی ساختمان داد.

 

کلام آخر

ما در این مقاله سعی کردیم شما را با انواع رنگ برای نقاشی ساختمان آشنا کنیم و ویژگی هر کدام از این رنگ ها را به صورت مختصر به شما توضیح دهیم همچنین نکاتی که قبل از خرید و رنگ آمیزی دیوار های خانه باید به آن توجه کنید را به شما توضیح دادیم شما میتوانید با در نظر گرفتن سلیقه  فضای خود از هرکدام از این رنگ ها استفاده ی درست کنید و یک خانه ی رویایی برای خود ایجاد کنید.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.